Overblik over privatøkonomien

Willis Towers Watson tilbyder nu en uvildig vurdering af, hvad privatpersoner kan gøre for at forbedre deres husstands økonomi. Tilbuddet er særligt aktuelt nu, hvor mange frygter, at de vil miste deres job eller blive tvunget ned i løn som en konsekvens af corona-krisen.

Personer, der har behov for et overblik eller et uvildigt syn på deres økonomi, kan nu henvende sig til Financial Wellbeing i Willis Towers Watson. Her er det ikke kun opsparingen, der bliver gennemgået, men den samlede økonomi i husstanden. Realkreditlån, banklån, pension og investeringer bliver sammenholdt med husstandens samlede indtægter og udgifter og der gives en samlet vurdering af, hvordan økonomien kan forbedres. Det primære fokus er at skabe overblik og indsigt i privatøkonomien og at bidrage til bedre planlægning og optimering ad økonomien – både på kort og lang sigt.

Økonomisk hjælp i en krisetid
Behovet for overblik over økonomien er lige nu aktuelt for personer, der som en konsekvens af corona-krisen enten er i risiko for at miste deres job, gå ned i løn eller på anden måde er økonomisk påvirket af krisen. Blandt produkterne er Økonomitjek, som giver privatkunder overblik over, hvad de kan gøre for at forbedre deres økonomi.
Jimmy Wamberg er leder af Financial Wellbeing og er kommet til Willis Towers Watson med en baggrund fra bankverdenen og som uvildig finansiel rådgiver. Jimmy Wamberg ser Økonomitjek som en hjælp til at skabe ro i en svær situation, hvor krisen kan gå ud over privatøkonomien.

»Corona-krisen har skabt usikkerhed i Danmark. For eksempel er der lige nu mange, der mister job, går ned i løn eller ikke kan få solgt deres bolig. Det skaber usikkerhed om privatøkonomien. Nogle overvejer, om en låneomlægning er den rigtige løsning til at sikre et større rådighedsbeløb, og andre spekulerer på, om det er muligt at reducere de faste udgifter. Problemet er bare, at det er svært at vide, hvad der er den bedste løsning, og samtidig er mange i tvivl om, hvor de står i forhold til deres bank og i forhold til krav fra realkreditselskaberne. Her er Økonomitjek en hjælp. Ved at få gennemgået sin økonomi får man det fulde overblik, og man får et uvildigt syn på ens muligheder. Samtidig bliver man klædt på til mødet i banken – blandt andet fordi der i gennemgangen lægges vægt på de forhold, som banken vurderer en husstands økonomi på,« siger Jimmy Wamberg.

Willis Towers Watson tilbyder Økonomitjek til privatpersoner, der har behov for uvildig økonomisk rådgivning. Et økonomitjek er relevant for de fleste og giver et uvildigt overblik og indsigt i de muligheder økonomien indeholder.

Ønsker du at høre mere om Økonomitjek, så kan du udfylde denne kontaktformular.