Med Private Pension Planning får du uafhængig rådgivning og adgang til attraktive opsparingsmuligheder.

Attraktive opsparingsmuligheder

Private Pension Planning er en del af WTW, som er markedsledende indenfor risikostyring, forsikring og pensionsordninger. Vi analyserer bredt mulighederne i danske pensionsselskaber for at finde den bedste placering til vores kunders opsparing. Forud for en placering analyserer vi hvilken leverandør, der er bedst for dig, og du slipper således for selv at undersøge dine muligheder i markedet. WTW forhandler og optimerer de økonomiske vilkår i disse løsninger, og vi holder endvidere løbende øje med nye muligheder i markedet.

Når vi designer og udvikler løsninger, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes ressourcer, aktiver, problemstillinger og muligheder – for på den måde at kunne designe løsninger, der matcher kundens prioriteter, forventninger og ambitioner for fremtiden.

WTW har mere end 400 medarbejdere i Danmark med kontorer i Holstebro, Aalborg, Aarhus, Middelfart og i Nærum nord for København.

Kontakt os

Skriv eller ring til os, så kan du høre mere om Private Pension Planning, og hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din opsparing.

Hans Henrik Bloksgaard

Manager, forsikringsmægler og partner
+45 60 38 06 94
hanshenrik.bloksgaard@willistowerswatson.com

Lennart Marmetschke

Senior Advisor
+45 60 52 93 93
lennart.marmetschke@willistowerswatson.com