Private Pension Planning henvender sig til direktører, selvstændige og private, der ønsker personlig og uafhængig rådgivning og hjælp til at optimere deres samlede opsparingsplan.

Få et økonomisk overblik

Private Pension Planning henvender sig til direktører, selvstændige og private, der ønsker personlig og uafhængig rådgivning og hjælp til at optimere deres samlede opsparingsplan.

En omfattende analyse af din formue, dine pensionsopsparinger, friværdi i din ejerbolig og eventuelt overskud i egen virksomhed giver et klart overblik over, hvordan du kan placere dine penge, så du får mest muligt ud af dem.

Danmarks største forsikrings- og pensionsmægler

WTW foretager hvert år mange udbud af forsikrings- og

pensionsaftaler for danske virksomheder, hvilket giver os et unikt indblik i de forskellige pensionsselskabers produkter, forsikringsbetingelser, omkostninger og forretning m.v.

Denne viden stiller vi til rådighed for privatpersoner, som ønsker at kende deres muligheder i detaljer og foretage deres valg på et oplyst og uafhængigt grundlag.

Som forsikringsmægler repræsenterer vi alene kunden, og vi modtager kun det vederlag, som aftales med kunden. Dette sikrer din uafhængige rådgivning.

Totaloverblik

Der er mange opsparingsmuligheder med forskellige skattesatser og forventninger til afkast. Det gør det svært at få et samlet overblik og træffe det rigtige valg. WTW’s rådgivning tager udgangspunkt i alle aktiver – eksempelvis:

  • Firmapension
  • Private pensioner
  • Friværdi i ejendomme
  • Frie midler
  • Opsparet overskud i virksomhed eller virksomhedsskatteordning

En plan for opsparing og udbetaling

Vi tilbyder Private Pension Planning til dig, der ønsker en attraktiv plan for både opsparing og udbetaling.

Målet er, at tilrettelægge din opsparingsplan, så du har det størst mulige beløb til rådighed, når du vælger at forlade arbejdsmarkedet.

Bestil uvildig rådgivning og få gennemgået din opsparingsplan. Du får overblik over dine afkast og omkostninger og en uvildig anbefaling til, hvordan du kan optimere dine opsparinger.