Hvad betaler du for at få administreret din opsparing?

Mange danskere ved ikke, hvad de betaler for at få deres pensionsopsparing administreret – eller om de får et tilfredsstillende afkast. Derfor tilbyder Willis Towers Watson at udarbejde en gratis opsparingsanalyse.

Omkostninger og afkast er helt afgørende for, hvordan opsparingen udvikler sig over tid, men det kan være særdeles vanskeligt at finde ud af, hvad man præcis betaler i omkostninger, og om man har fået et attraktivt afkast.

Få en faktuel opsparingsanalyse

Willis Towers Watson tilbyder at foretage en gratis analyse af dine opsparingsforhold, der giver svar på dine spørgsmål:

  • Hvad betaler jeg totalt set for at få min opsparing administreret?
  • Har jeg fået et tilfredsstillende afkast set i forhold til mine alternativer?

Willis Towers Watson har adgang til oplysninger om samtlige investeringsforeninger i Danmark samt alle kommercielle pensionsselskaber og kan derfor se, hvad du betaler i administration, og hvad afkastet har været de seneste to, fem og syv år.

Hvis du betaler for høje omkostninger, eller hvis du har fået et ikke-tilfredsstillende afkast, vil Willis Towers Watson pege på en alternativ løsning, hvor du på begge punkter kan opnå bedre resultater. Det er naturligvis op til dig, om du ønsker at følge Willis Towers Watsons anbefaling.

Book rådgivning

Hvis du ønsker at få foretaget en gratis opsparingsanalyse, bedes du kontakte Private Pension Planning ved at skrive en e-mail til ppp@willistowerswatson.com, hvor du i emnefeltet skriver ’Uforpligtende opsparingsanalyse’.

Når vi har modtaget din mail, vil en rådgiver fra Private Pension Planning vende tilbage til dig inden for tre hverdage. Rådgiveren vil informere dig om, hvilke materialer du skal sende til Private Pension Planning, og I vil aftale et tidspunkt, hvor rådgiveren kan gennemgå din opsparingsanalyse med dig.